Artikelen bestellen/verzenden

Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen.
Tevens kunt u reageren door een email te sturen, zie “Contact”. 


1. Zijn mijn gegevens veilig?
 
Oorbellendiscount.nl heeft uw gegevens zoals naam, adres, woonplaats en emailadres  nodig om ons in staat te stellen de bestelde sieraden te kunnen verzenden. Om uw privacy te waarborgen worden uw persoonlijke gegevens in een veilige omgeving bewaard, andere personen kunnen uw gegevens absoluut niet inzien. 
 
2. Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Oorbellendiscount.nl
 
U kunt het gewenste sieraad selecteren door op “bestellen” te klikken, deze wordt vervolgens in de winkelwagen geplaatst, vervolgens heeft u de keuze om verder te winkelen of de bestelling te plaatsen (zie de desbetreffende button).  Zodra wij de bestelling binnen hebben ontvangt u automatisch meteen een email met de orderbevestiging. In de orderbevestiging treft u alle (betaling) gegevens aan. 
 
3. Hoe kan ik betalen?
 
U kunt de bestelling betalen door middel van een overschrijving. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven zullen wij overgaan tot verzending, dit kan in de meeste gevallen nog dezelfde dag plaatsvinden.
Wanneer de sieraden of het sieraad is verzonden ontvangt u meteen een bericht per email. Mocht blijken dat er vanuit de klant, voordat de betaling heeft plaatsgevonden,  een lange tijd geen reactie meer komt kunnen wij de overeenkomst ontbinden. 

4. Verzending?
 
Oorbellendiscount.nl zal de artikelen met uiterste zorg behandelen en ruim voldoende beschermd verzenden, kans op beschadiging zal hierdoor tot een minimum worden beperkt, echter zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van poststukken.   
In bijna alle gevallen zullen de sieraden als brievenbuspost worden verzonden, hiervoor hoeft u niet per se thuis aanwezig te zijn. Postpakketen worden twee maal aangeboden, indien u beide keren niet thuis aanwezig was kunt u dit pakket bij het dichtstbijzijnde  postkantoor ophalen 
 
5. Garantievoorwaarden?
 
Wij hebben zoveel vertrouwen in onze sieraden dat wij de “niet goed geld terug” regel handteren, dit afgezien van de verzendkosten. 

Powered By OpenCart
Oorbellendiscount.nl © 2018. Theme developmed by freestorethemes.com